Show simple item record

dc.contributor.author Zamora Gutiérrez, Myrna
dc.date.accessioned 2024-07-29T22:50:41Z
dc.date.available 2024-07-29T22:50:41Z
dc.date.issued 2021
dc.identifier.uri localhost/xmlui/handle/11506/2569
dc.description Quality is an indispensable quality in any product or service today; however, it was not always like this. In the beginning, with mass production, process and product errors were many. With the emergence of competition, error control methods evolved. Today, with globalization, it is almost impossible to sell a product that does not meet quality standards, such as those of the ISO Standard and other regional ones. To this end, a series of tools and techniques have emerged that facilitate quality management. In this topic, we will explore the most commonly used ones. es
dc.description.abstract La calidad hoy en día es una cualidad indispensable en cualquier producto o servicio; sin embargo, no siempre fue así. Al principio, con la producción masiva, los errores del proceso y del producto eran muchos. Con el surgimiento de la competencia, los métodos de control de errores fueron evolucionando. Hoy en día, con la globalización es casi imposible vender un producto que no cumpla con estándares de calidad, como los de la Norma ISO y otros regionales. Para ello, han surgido una serie de herramientas y técnicas que facilitan la gestión de la calidad. En este tema, exploraremos las más empleadas. es
dc.language.iso es es
dc.publisher U San Marcos es
dc.relation.ispartofseries LEC ADM EMP;0018 2021
dc.subject Calidad es
dc.subject Método kaizen es
dc.subject ISO 9000 es
dc.subject Control de calidad es
dc.title Calidad total es
dc.type Lectura es


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account