dc.contributor.author |
Zamora Gutiérrez, Myrna |
|
dc.date.accessioned |
2024-07-29T22:50:41Z |
|
dc.date.available |
2024-07-29T22:50:41Z |
|
dc.date.issued |
2021 |
|
dc.identifier.uri |
localhost/xmlui/handle/11506/2569 |
|
dc.description |
Quality is an indispensable quality in any product or service today; however, it was not always like this. In the beginning, with mass production, process and product errors were many. With the emergence of competition, error control methods evolved. Today, with globalization, it is almost impossible to sell a product that does not meet quality standards, such as those of the ISO Standard and other regional ones. To this end, a series of tools and techniques have emerged that facilitate quality management. In this topic, we will explore the most commonly used ones. |
es |
dc.description.abstract |
La calidad hoy en día es una cualidad indispensable en cualquier producto o servicio; sin embargo, no siempre fue así. Al principio, con la producción masiva, los errores del proceso y del producto eran muchos. Con el surgimiento de la competencia, los métodos de control de errores fueron evolucionando. Hoy en día, con la globalización es casi imposible vender un producto que no cumpla con estándares de calidad, como los de la Norma ISO y otros regionales. Para ello, han surgido una serie de herramientas y técnicas que facilitan la gestión de la calidad. En este tema, exploraremos las más empleadas. |
es |
dc.language.iso |
es |
es |
dc.publisher |
U San Marcos |
es |
dc.relation.ispartofseries |
LEC ADM EMP;0018 2021 |
|
dc.subject |
Calidad |
es |
dc.subject |
Método kaizen |
es |
dc.subject |
ISO 9000 |
es |
dc.subject |
Control de calidad |
es |
dc.title |
Calidad total |
es |
dc.type |
Lectura |
es |